skip to Main Content

KickassDotCom. Ny boklansering vinteren 2020.

Bestill via:
Forlag
Blaane

”KickassDotCom” er vår ny bok på Hegnars forlag og bokklubb. Den første boka handlet mest om merkevareledelse og ble en veldig personlig bok. Nå lanserer vi en nye bok om Internettet – den nye salgs- og markedsrevolusjonen. Dette er en bok på ca 250 sider om strategisk tenkning i et medier som har endret på det meste, om ikke alt. Boka handler IKKE om hvordan du best kan designe og programmere dine egne hjemmesider, eller deltakelse i sosiale medier med mer, men refererer til, og viser eksempler på hvorfor noen lykkes mens andre mislykkes. Det er en åpen bok, og en uformell og inspirerende bok som lanseres vinteren 2020. Ønsker du å bestille boka, gjør du det enklest gjennom forlaget, evt kontakter oss på mail, så skal vi sikre at du og dine får nok bøker til neste samling med din ledergruppe og eier. Vi har også utarbeidet et eget foredrag og workshop for snarest å sikre at dere har en strategi for Internettet. Husk, det går fort – veldig fort.

Boka “Dit!”

Bestill via:
Blaane

Dit! er en personlig bok om kreativitet og ledelse, identitet og lidenskap, smak og behag, hit eller dit og må det være så nøye da..!?

Slik lyder ingressen og innholdet er basert på egne erfaringer og refleksjoner i det kreative landskapet som utøver og leder. Kreativitet er å nytenke. Innovasjon er å nyskape. Det siste avhengig av det første. Ellers er det ingenting å nyskape. Boka var på mange måter en lang reise og Hegnar Media lanserte boka i sin egen bokklubb. En liten ”murstein” fylt med egne erfaringer, mennesker jeg har møtt på min vei og jobber som på mange måter er oppgaver jeg må klype meg i armen for å ha vært
en del av i norsk reklamehistorie. Forlaget er utsolgt, men jeg har noen få eksemplarer om flere skulle være interessert.

Back To Top